fbpx
У районі Бахмута ДШВ зайняли позицію росіян

У районі Бахмута ДШВ зайняли позицію росіян

Війна з Росією Війна на Донбасі Втрати Росії Десантно-штурмові війська (ДШВ) Донбас Донецька область ЗСУ Україна

Українські військові протистоять російському повномасштабному вторгненню на різних ділянках фронту.

Сили оборони завдають великих втрат росіянам, які намагаються штурмувати українські укріплені позиції, зокрема, і на Донбасі.

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України повідомило, що в районі Бахмута українські десантники зайняли бойову позицію російських окупантів, знищивши живу силу противника.

У ліквідації загарбників брали участь підрозділи 71 окремої єгерської бригади ДШВ ЗСУ.

https://youtu.be/PeSEVuqpCLM

Військові оприлюднили відео із зайнятих позицій ворога: тіла знищених російських окупантів лежать в окопі та довкола нього.

За даними українського Генштабу, на Бахмутському та Авдіївському напрямках російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля для наступу.

Росіяни не шкодують своїх солдатів і техніки, аби тільки захопити українське місто Бахмут Донецької області. Це протистояння триває вже не перший місяць.

Місто цілодобово обстрілюють артилерією та мінометами, ворог час від часу намагається задіювати свою авіацію, а на околицях населеного пункту точаться запеклі стрілецькі бої між українськими захисниками і російськими окупантами.

Росіяни штурмують Бахмут одразу з кількох напрямків.

Проте завдяки стійкості української піхоти та роботі артилеристів ЗСУ, Бахмут залишається українським попри всі спроби росіян його захопити або оточити.

71 окрема єгерська бригада – формування Десантно-штурмових військ, яке створене одразу після початку широкомасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Уже в квітні підрозділи бригади взяли участь бойових діях на Харківщині, а з червня 2022 року також задіяні й на Донбасі.

Ліквідовані на Донеччині бойовики з так званої “ПВК Вагнер”. Листопад 2022. Україна. Кадри з відео Юрія Бутусова

Раніше у Донецькій області українські військові на декількох напрямках ліквідували штурмові групи так званої «ПВК Вагнер».

Війна з Росією Війна на Донбасі Втрати Росії Десантно-штурмові війська (ДШВ) Донбас Донецька область ЗСУ Україна