fbpx
Відтепер “Армія FM” доступна додатком для Android

Відтепер “Армія FM” доступна додатком для Android

Інформаційна війна Міністерство оборони (МОУ) Україна

Військова радіостанція «Армія FM» запустила мобільний додаток для смартфонів на платформі Android.

Про це повідомляє Мілітарний з посиланням на Міністерство оборони України.

«АрміяFM» – державна радіостанція Міністерства оборони України, яка мовить у військово-патріотичному форматі.

Нещодавно з‘явився офіційний додаток, завдяки якому можна бути не тільки 24/7 зі радіо, а й подивитись найсвіжіші випуски програм військового телебачення України.

Аби встановити додаток на своєму смартфоні необхідно перейти за посиланням і встановити застосунок у Play Market.

Додаток «Армія FM» у Play Market

За словами начальника Центральної телерадіостудії України Міністерства оборони України полковника Віктора Грома, незабаром відповідний додаток з’явиться й в App Store.

«Ми всіляко підтримуємо наших воїнів інформаційно і підносимо їхній бойовий дух», — каже полковник Віктор Гром.

У своїй діяльності представники Міноборони орієнтуються на пересічних громадян, незалежно від віку чи роду діяльності. З пошуком найактуальніших тем допомагають самі слухачі, з якими телерадіостудія постійно підтримує двосторонній зв’язок.

«Тож, аби не розповідати про всі наші творчі успіхи, запрошую просто послухати та побачити нас у своєму смартфоні чи на комп’ютері», – підкреслив представник Міноборони.

«Армія FM»

До речі, військова радіостанція в FM-діапазоні охоплює увесь Схід, Херсонщину, Київ, Житомир, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Вінницю, Полтаву, Бердичів та Новоград-Волинський.

Також повідомлено, що поки додаток доступний лише для смартфонів на платформі Android, але незабаром він з’явиться і в App Store.

Нагадаємо, станом на листопад 2021 року в Google Play існує двійник додатку «Армія FM» під назвою Армія FM онлайн. Редакція попередила, що жодного відношення до радіостанції він не має.

Інформаційна війна Міністерство оборони (МОУ) Україна