fbpx
Ворога вибили із Малинівки на Запоріжжі

Ворога вибили із Малинівки на Запоріжжі

Війна з Росією Втрати Росії Запоріжжя Україна

Українські воїни вибили російських окупантів із села Малинівка під Гуляйполем.

Про це інформує Мілітарний.

Сили оборон України продовжують стримувати просування ворога в напрямку Запоріжжя, а на окремих напрямках змушують противника відступати.

Напередодні прес-служба Запорізької ОДА з посиланням на голову Малинівської громади Володимира Шиша повідомила про звільнення цього населеного пункту.

Тероборона провела наступальну операцію, під час якої було звільнено село Малинівка Пологівського району. На цей час триває зачистка населеного пункту від диверсантів та залишків російських військових.

Знищена техніка російських військових на Запоріжжі. Березень 2022

Із п’яти великих сіл, що входять до складу громади, повністю окупованими залишаються населені пункти Любимівка та Новозлатопіль.

“Ситуація у громаді критична. Окупанти поставили кругом блокпости та не пускають нікого до сіл”, – йдеться у повідомленні.

Голова громади додав, що важливо організувати гуманітарний коридор, щоб люди, які хочуть, могли виїхати.

Також повідомлено що запеклі бої точаться у населених пунктах Кам’янське, Оріхів, Гуляйполе.

Декілька днів тому, на Запорізькому напрямку українські бійці знищили колону військової техніки російських окупантів та захопили трофеї.

Також було оприлюднено відео з місяця ліквідації російських військових з бронетехнікою. На кадрах зафіксовано знищення вантажівок, БТР-80 та бронетранспортерів МТ-ЛБ.

Нагадуємо, що з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об’єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Війна з Росією Втрати Росії Запоріжжя Україна