fbpx
Ворожий снайпер вбив нашого воїна на Донбасі

Ворожий снайпер вбив нашого воїна на Донбасі

Війна на Донбасі Втрати Донбас ОБСЄ Російська агресія Україна

Ворожий снайпер вбив українського військового на Донбасі.

Про це повідомив Благодійний фонд «Повернись живим» у себе на сторінці в Twitter.

Як повідомлено у штабі ООС, сталось це сьогодні поблизу Авдіївки, що у Донецькій області.

Фастівська міська рада повідомила, що у зоні проведення ООС загинув фастівчанин, Захисник України, старший солдат Вячеслав Мінкін.

31-річний Мінкін Вячеслав Юрійович був одружений, мав сина. 2019 року був нагороджений медаллю за участь в боях “Світлодарська дуга”

«В передмісті Авдіївки, працював снайпер. Унаслідок пострілу ворожого снайпера отримав вогнепальне поранення військовослужбовець Об’єднаних сил», – йдеться у повідомленні штабу ООС.

У штабі ООС розповідають, що терміново для надання медичної допомоги важкопораненого українського захисника було доправлено до лікувального закладу, де за його життя боролися військові лікарі.

Ворожий снайпер вбив нашого воїна на Донбасі. Повідомлення від "Повернись живим"

«На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося», – розповідають у штабі.

У штабі підкреслюють, що про зухвалі та підступні дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Також повідомляється, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Шумів, російсько-окупаційні війська відкрили вогонь із гранатомета та стрілецької зброї.

Нагадаємо, що у липні під час засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) сторони дійшли згоди щодо припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня 2020 року.

Війна на Донбасі Втрати Донбас ОБСЄ Російська агресія Україна