fbpx
«Джура» поповнилась новими довідниками та спеціалізованими магазинами

«Джура» поповнилась новими довідниками та спеціалізованими магазинами

Джура Кібербезпека Україна

Мобільна аплікація «Джура» поповнилась новими довідниками та спеціалізованими інтернет-магазинами для військових.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Як завжди її можна завантажити у версії для Android в Google Play, розробка під Apple iPhone поки ще триває.

Про деякі оновлення розкажемо більш детально:

Розпочалась співпраця з проєктом Lifeline Ukraine, який спеціалізується на безкоштовній психологічній допомозі та реабілітації, де кожен з ветеранів зможе отримати психологічну допомогу за телефоном 7333. На основі співпраці у додатку вже з’явилися нові довідники:

Довідник у додатку «Джура», що створений у співпраці з Lifeline Ukraine

Розробники почали співпрацювати з проєктом Без броні (їх сайт: bezbroni.net), що є єдиною базою ініціатив допомоги ветеранам російсько-української війни по всій Україні та включає психологічну, юридичну, медичну та соціальну допомогу.

Відповідно у новинах додатку та довідниках буде з’являтися корисна інформація для ветеранів та військовослужбовців по цим видам допомоги.

Також важливим оновлення додатку є вкладка з партнерськими магазинами, що окрім зручного розміщення у «Джурі» також надають знижку на свою продукцію для військових які користуються додатком.

Партнерські магазини у додатку «Джура»

Серед магазинів вже присутні:

Символіка – інтернет-магазин, що спеціалізується на військовому обмундируванні, одягу, патчів, пагонів та різноманітних знаків розрізнення.
Клямра – український бренд, який створює ремені з литими пряжками ручної роботи. «Фішкою» Клямри стала зворотня сторона пряжки, яка доповнює або розкриває історію лицевої частини. Серед продукції – серія ременів з підтримкою нової символіки українського війська. Окрім ременів серед продукції – шкіряні гаманці, паракордові браслети, латунні свічники та ріжки для взуття.

Герольдмайстер – існує з 1997 року та є лідером та законодавцем стандартів на ринку нагородної продукції, що виготовляється на власних виробничих потужностях та гарантує високу якість виробів.
Боєць – інтернет магазин з різноманітним одягом та спорядженням, як для військових, так і рибалок та мисливців.

Завантажити додаток 

Джура Кібербезпека Україна