fbpx
У Полтаві відкрився Центр рекрутингу до Збройних Сил України

У Полтаві відкрився Центр рекрутингу до Збройних Сил України

Морська піхота Рекрутинг Реформа Україна

У Полтаві відкрився четвертий в Україні Центр рекрутингу до Збройних Сил України.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

В церемонії відкриття Центру взяли участь і представники Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти ВМС України.

Кожен охочий може отримати фахову консультацію та рекрутуватися до Збройних Сил за адресою вулиця Соборна, 45А, також можна телефонувати за номером +380 (66) 342-77-28.

У центрі доступні сотні вакансій у військових частинах, зокрема, для операторів безпілотників, водіїв, медиків та інших фахівців.

Алгоритм роботи рекрутингу спрощує процес підбору посад та військових частин для кандидатів і дає можливість кожному обрати своє місце в армії за фахом.

Нещодавно «Мілітарний» повідомляв, що у Запоріжжі відкрили рекрутинговий центр для Збройних Сил України.

Центр, відкритий завдяки спільній роботі Міноборони, Генштабу ЗСУ та Запорізької ОВА, запрацював за адресою бульвар Центральний, 27.

Нагадаємо, що про відкриття першого рекрутингового центру у Льові «Мілітарний» повідомляв 9 лютого.

Раніше, влітку, у Льові відкрили рекрутинговий центр 3-ї окремої штурмової бригади.

Рекрутингові центри

У центрах надаватимуть інформацію щодо вакансій, консультуватимуть і проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть кандидатів на шляху до призначення на обрану посаду в армії.

Нагадаємо, що 5 листопада «Мілітарний» повідомляв про затвердження нової Концепції військової кадрової політики до 2028 року.

Вона включає впровадження дієвої системи рекрутингу, яку виконуватиме професійний і вмотивований особовий склад.

Варто зазначити, що нова Концепція передбачає впровадження військових рекрутерів як штатної посади, а не використання цивільних рекрутингових платформ.

«Мілітарний» 20 листопада повідомляв, що Міністерство оборони України продовжує проєкт із набору військовозобов’язаних до лав ЗСУ.

Для розширення проєкту підписано відповідний договір з українською платформою для працевлаштування Work.ua.

Це вже друга рекрутингова компанія, з якою Міноборони уклало угоду. Також міністерство продовжує перемови з низкою інших учасників ринку працевлаштування.

Нагадаємо, що проєкт рекрутингу до ЗСУ розпочався раніше у листопаді. Коли було підписано договір з організацією Lobby X. Платформа безплатно здійснюватиме пошук кадрів в інтересах українського війська.

Морська піхота Рекрутинг Реформа Україна