fbpx
У Рубіжному горіла військова частина

У Рубіжному горіла військова частина

Донбас ДСНС Луганщина Пожежа Україна

У Рубіжному на Луганщині горіла військова частина Збройних Сил України.

Про це повідомила пресслужба Командування Об’єднаних сил.

В результаті пожежі постраждав військовослужбовець ЗС України, стан здоров’я – задовільний. Його доправлено до лікарні у місті Кремінна.

До ліквідації пожежі було залучено особовий та техніку ДСНС України.

В районі ООС, у місті Рубіжне, на території однієї із військових частин сталося загоряння бензобаку автомобіля. В подальшому вогонь перекинувся на чотири бензовози, – повідомили подробиці у Командуванні.

Результати пожежі у військовій частині в Рубіжному

На даний час пожежу ліквідовано, причини загорання встановлюються.

Результати пожежі у військовій частині в Рубіжному

Минулого року у Луганській області вирували лісні пожежі, які за деякими даними були ініційовані з боку російсько-окупаційної адміністрації.

Окрім цивільних руйнувань, були втрати і серед військових. Благодійний фонд «Повернись живим» показав знищену у пожежі на Луганщині бойову машину піхоти БМП-2 ЗСУ:

Бойова машина піхоти БМП-2 знищена вогнем від пожежі на Луганщині

Найімовірніше ця бойова машина піхоти БМП-2 була знищена вогнем на початку вересня 2020 року, коли про це оголосив Міністр оборони Андрій Таран.

— Вогонь знищив одну бойову машину піхоти та одну вантажівку «Урал», — розповів він тоді на брифінгу.

У той же день, за уточненими даними Штаб операції Об’єднаних сил повідомив, що під час ліквідації пожежі на Луганщині, загинув старшина Артем Бондаренко, якого вважали безвісти зниклим.

Загиблий військовий Артем Бондаренко

Тіло військовослужбовця знайшли під завалами бліндажа. Як стверджують побратими, в той час коли вони гасили пожежу, що стрімко наближалася до позицій, Артем займався евакуацією військового майна.

Донбас ДСНС Луганщина Пожежа Україна