fbpx
Українські десантники звітують про збиття трьох крилатих ракет ворога

Українські десантники звітують про збиття трьох крилатих ракет ворога

80 бригада ДШВ Війна з Росією Десантно-штурмові війська (ДШВ) ЗСУ Миколаївщина Україна

Воїни-десантники знищили три російські крилаті ракети на півдні України.

Про це інформує Мілітарний.

Протягом минулої доби, 26 березня, на Миколаївщині, підрозділами протиповітряної оборони 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ Збройних Сил України було збито три крилатих ракети, випущенні російськими окупантами, повідомили у Командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ.

“Російські крилаті ракети, що несли смерть багатьом українцям, були успішно збиті воїнами-десантниками з переносних зенітних ракетних комплексів”, – розповіли у пресслужбі ДШВ.

Такох відзначено, що за час широкомасштабної збройної агресії росії проти України, підрозділами протиповітряної оборони Десантно-штурмових військ ЗС України збито біля двох десятків одиниць повітряних об’єктів противника.

“А це – літаки, вертольоти, крилаті ракети та безпілотні літальні апарати. Працюємо далі!”, – підсумували у Командуванні Десантно-штурмових військ.

Раніше 80-та десантно-штурмова бригада ЗСУ розбила підрозділ окупантів на південному напрямку.

Львівські десантники ліквідували рашистів з 126-ої бригади берегової оборони Чорноморського флоту росії.

Ця військова частина базується в окупованій Автономній республіці Крим у с. Перевальне. До окупації це був пункт постійної дислокації 36 бригади берегової оборони ВМС України.

В березні 2014, під час незаконної анексії Криму росією, частина військовослужбовців 36-ої бригади зрадила присягу українському народові і залишилася на окупованій території продовживши службу в російській армії в 126-й бригаді ЧФ рф.

Також воїни-десантники знищили групу російських мотострільців, які мали проводити розвідку та корегувати вогонь артилерії.

Крім пошкодженого російського бронетранспортера БТР-82А українським військовим вдалося захопити спеціальне обладнання для розвідки і корегування вогню артилерії і наведення авіації.

80 бригада ДШВ Війна з Росією Десантно-штурмові війська (ДШВ) ЗСУ Миколаївщина Україна